WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fietstocht Fraternitas
Loosdrecht, vr 29 april 2011

Morgen wordt de jaarlijkse Koninginnedagfietstocht van Fraternitas in Loosdrecht gehouden. Vertrek vanaf 12.00 uur van de Nieuw Loosdrechtsedijk.

persbericht

Fietsenrally  “Fraternitas”’ 2011

De dag van de jaarlijkse fietstocht nadert weer! Natuurlijk is de fietsspecialist van  “Fraternitas” alweer een aantal keren de nieuwe route langsgefietst. Alles moet kloppen: de aanwijzingen, de route aanduidingen enz.

Het belooft weer een gezellige tocht te worden in en rond Wijdemeren.
Op Koninginnedag is de start zoals vanouds vanaf het feestterrein aan de Nieuwloosdrechtsedijk. U kunt vertrekken vanaf 12.00 uur.

De een fietst gewoon deze prachtige route, de ander probeert tussendoor ook de antwoorden op de vragen te vinden . De keus is natuurlijk aan U.
Met wie U fietst kiest U zelf maar ook het hele gezin kan meedoen en samen proberen de antwoorden op vragen van wat U tegenkomt op de juiste manier op te schrijven. Voor € 1,= per setje formulieren kan ieder meedingen naar de jaarlijkse wisselprijs!!!

Velen gebruiken deze feestmiddag ook om gezellig een terrasje te pakken tussendoor. Gezellig en ontspannend, het is tenslotte Koninginnedag!
Maar, denk er wel om dat het inleveren van de antwoorden vóór 17.15 uur dient te gebeuren bij de kraam van het vertrekpunt op het feestterrein!!!

Tot ziens op het feestterrein!!!!

Cor Lam
Fraternitas

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
Half Bewolkt
16 gr.
windkr. 4