WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorzitter EHBO gekozen
's-Graveland, wo 20 april 2011

Ria Pot-van Laviere werd unaniem gekozen als nieuwe voorzitter van de Kon. Ned. Ver. EHBO 's-Graveland en omstreken.

persbericht

Nieuwe voorzitter en zilveren jubilaris voor KNV EHBO ’s-Graveland e.o.

De Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. zag zich dit jaar voor de taak gesteld een nieuwe voorzitter aan te wijzen.


Ria Pot-Van Laviere ontvangt de voorzittershamer.
Foto: Jonathan Juursema

Nieuwe Voorzitter

Na 15 jaar leiding te hebben gegeven, had voorzitter José Kers-Klein Meuleman te kennen gegeven dat het tijd werd de hamer over te dragen. De vergadering volgde de voordracht van het bestuur en Ria Pot-van Laviere werd unaniem gekozen als nieuwe voorzitter. Zij is bepaald geen onbekende binnen de vereniging en heeft haar sporen ruim verdiend in instructie en secretariaat. Met het voorzitterschap wordt haar EHBO-carrière bekroond en heeft de vereniging een bezielende nieuwe leider.


Johan Pot wordt geëerd. 25 jaar bij de EHBO.
Foto: Jonathan Juursema

25 jarig Jubileum

De keuze van een nieuwe voorzitter was niet de enige taak van de ALV. Ook kende de vereniging dit jaar, naast enkele koperen jubilarissen, een zilveren jubilaris: Johan Pot, steun en toeverlaat voor de vereniging in ontelbare opzichten, bereikte zijn 25-jarig jubileum als EHBO-er en dus had het districtsbestuur een afvaardiging gezonden om samen met de leden de jubilaris te eren en te decoreren.

Beginnerscursus

De KNV EHBO 's-Graveland e.o. is trots op haar actieve en betrokken leden en prijst zich gelukkig er elk jaar enthousiaste EHBO-ers bij te krijgen, die een grote rol spelen bij de diverse evenementen in Wijdemeren. Ook dit najaar start er weer een beginnerscursus in Kortenhoef op de eerste woensdag in oktober. De inschrijving is geopend! Voor inlichtingen en aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat (at) ehbo-sgraveland.nl) of kunt u website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbricht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
23 gr.
windkr. 2