WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sint Hubertus blazen
Nieuw Loosdrecht, ma 25 oktober 2010

Op zondag 7 november staat landgoed Sypesteyn voor de tweede keer in het teken van het Sint Hubertusblazen. Een muzikaal evenement dat uit de jacht komt.

persbericht

“Sint Hubertus blazen”
Zondag 7 november op Sypesteyn.

Op zondag 7 november staat landgoed Sypesteyn voor de tweede keer in het teken van het Sint Hubertusblazen. Een muzikaal evenement geënt op de jacht.

Onder leiding van Harrry Sevenstern is een ensemble gevormd, bestaande uit 9 tot 13 musici die de Pless hoorns en de Parforce hoorns bespelen. Tezamen een indrukkende performance. Het ‘Sint Hubertus blazen” begint omstreeks 14.30 uur en eindigt rond de klok van vier. De groep zal op verschillende plaatsen op het landgoed hun muziek ten gehore brengen. Het laatste optreden is spectaculair en wordt vanaf een wel zeer speciale plek gegeven.

Kasteeltuinen in winterseizoen op zondag geopend!

In het verleden waren de tuinen en het kasteel tussen 1 november en 1 april gesloten voor het publiek. Het kasteel was in deze periode alleen op afspraak te bezoeken. Vanaf zondag 7 november is het kasteel elke zondag geopend van 12 tot 16 uur. De tuinen en het bos van het landgoed Sypesteyn zijn vanaf 7 november 2010 tot en met 27 maart 2011 elke zondag tussen 12 en 16 uur geopend. (toegangsprijs €2,- p.p.)

Rondleiding door kasteel-Museum: € 7,50 incl. vrije wandeling door tuinen.
Vanaf zaterdag 2 april 2011 zijn landgoed en kasteel weer geopend dinsdag t/m zondag.

Op het moment dat in de winterperiode de sneeuwklokjes massaal de kopjes boven de sneeuw uitsteken en de krokussen kleurrijke tapijten vormen in bos en tuin zal de kasteeltuin tijdelijk ook door de week voor het publiek worden opengesteld.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 3