WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nachtelijk Lawaai
Ankeveen, do 11 november 2010

Om half drie 's nachts werden omleidingsborden geplaatst op de Herenweg in Ankeveen. Patrick Kreuning zat rechtop in zijn bed.

ingezonden brief

Lig je 's avonds in bed nog even te lezen, in afwachting tot de meeste vrachtwagens je deur  zijn gepasseerd, hoor je opeens om half 3 een hoop kabaal buiten. Je denkt meteen aan criminelen die auto's lopen te mollen, iets wat tegenwoordig helaas geregeld gebeurd. Maar nee, wat is er aan de hand?

De gemeente is een paar borden anders aan het opstellen met de mededeling dat er niet via Bussum gereden kan worden. 's Nachts om half 3 en met een hoop kabaal. De man die de wagen bestuurt krijgt uiteraard betaald per nachttarief, dus extra geld verspild en onnodig mensen uit hun bed laten vliegen, terwijl deze toch al last hebben van de nachtelijke verkeersoverlast.
En uiteraard kan dat anders, schilder desnoods op een plankje dat de Fransche Kampweg alleen tussen bepaalde tijden is afgesloten. Maar nee, kennelijk moet er iedere nacht een wagen langs alle borden rijden om deze anders neer te zetten, mensen uit hun slaap doen schrikken, de burger betaalt toch wel.
Ben ik nu zo slim of zijn zij nu zo dom (L. van Gaal).

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grauw en guur
8 gr.
windkr. 6