WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vuurmans vs. Koster
Nederhorst den Berg, di 9 november 2010

Hans Vuurmans van de Singelgroep reageert op de ingezonden brief van Cor Koster van 2 november waarin deze voorstelt dat Vuurmans verhuist.

Dossier Voorstraat NdB

ingezonden brief

Reactie op Hr. Koster van di 2 november.

Ik ben het met u eens de eerste vijf alinea’s. Maar wat gebeurt er dan? Meneer Koster, wat jammer, u valt door de mand, als wetenschapper, mens en als
(ex-)politicus.

U doet mee aan roddelen, veroordeelt, overtuigt u niet van de feiten en nog erger, u manipuleert de opinie.

75 % van de Singelgroep van 2004 is nu nog Singelgroep, er zijn twee families verhuisd. De nieuwe bewoners konden niet vermoeden dat het nieuwe bouwplan nog hoger werd dan het eerste, daardoor kregen zij ook rechten. Het lijkt op een persoonlijke afkeer tegen mij, en waarom? U kunt niet luisteren en wil wel horen, en dan dit stukje?

Het was uw partijgenoot, die het onzinnige plan Voorstraat er even vlug door wilde jassen. Uw partijgenoot die een contract afsloot, met dreiging van vele euro’s boete als de bouwvergunning niet geleverd werd. Daar ligt de oorzaak van het gebeuren. Dat een democratisch proces tot een andere oplossing leidt dan voorzien ligt dus niet aan de Singelgroep. Dat het “vele jaren geleden” speelde, zegt iets over uw geheugen, en dat het vervolg 6 jaren duurt ligt aan de snelheid van werken van projectontwikkelaar en gemeente.

Wie is “We” als u het over iets neerzetten heeft, zit u nu ook al in de bouw? Het grootste deel van het dorp heeft aangegeven dat ook dit plan niet door mag gaan, dat heet nu ook weer democratie, dat moet u aanvaarden en niet overrulen met uw mening.

Dat u mij weg wil hebben, vind ik prima, om welke reden kan ik niet snappen, maar dat u dit wil doen door middel van een subsidie is de limit. Op deze wijze is Wijdemeren mede door het CDA tot een failliete boel geworden. Plannen doordrijven ongeacht de haalbaarheid en kosten en daaruit voortvloeiende procedures.

Jammer meneer Koster, volgende keer eerst informeren, analyseren en zeker niet vooroordelen, anders gelooft nu niemand u meer. Ik kan goed voor mijzelf zorgen dus maakt u zich maar geen zorgen over mij als ik weg moet, ik heb geen verhuissubsidie nodig.

Kortom, gaat het wel goed met u, meneer Koster?

Hans Vuurmans
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grauw
6 gr.
windkr. 3