WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Poll met Wachtwoord
Horstermeer, zo 28 maart 2010

Martin Vuyk wilde op de D66 website stemmen op zijn eigen VVD. Zonder username en password gaat dat zo maar niet...

Update 28-3-18.09: Webmaster Joost Boermans van de D66 site reageert.

ingezonden brief

D'opregte poll

Als VVD-er, onderdeel uitmakend van de coalitie-onderhandelingen lees ik natuurlijk de websites van onze (bijna-) collegegenoten met volle aandacht.
Daar valt mijn oog op de poll op de D66-site over de verkiezingen van 9 juni (zie bijgevoegde SnipImage). Natuurlijk stem ík op de VVD, maar helaas...om dit bij D66 in de poll kenbaar te mogen maken moet je een (D66?) userid/password hebben.

Het zal mij benieuwen met welke overweldigende percentages D66 in déze poll gaat winnen.... wij van WC-eend stemmen natuurlijk op...WC-eend.

Martin Vuyk
Raadslid VVD


Geachte Webkrant,

Beste Martin,

Je hebt gelijk, de poll resultaten bleken alleen voor 'webmasters' te zien. Aangezien het alleen door webmasters getest is de fout niet boven tafel gekomen. (en tja bij de webmaster werkt het natuurlijk wel...) Hoe dan ook, resultaten moeten natuurlijk direct zichtbaar zijn. Daarom is de poll direct van de site verwijderd totdat het opgelost is. Overigens bleken er 11 stemmen op D66 te zijn, 2 op VVD, 1x PvdA, 1x CDA en 2 x PVV. En alles was op IP gebasseerd dus iedere ´computer´ kon maar 1x stemmen.

Fijn weekend verder,

Joost Boermans

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 3