WIJDEMEERSE WEBKRANT
Carnaval Ankeveen
Ankeveen, zo 21 februari 2010

De Schuimlikkers zonden een verslag van het carnaval in Ankeveen met Prins Cock, Prinses Betty, Adjudant Gijs en Hofdame Ingrid.

ingezonden bericht

Carnavalsweekend in Ankeveen “De Schuimlikkers”

Vrijdag 12 februari ging het carnavalsweekend weer van start in Ankeveen. Startend op school liep Prins Cock de polonaise en deed samen met de kinderen leuke spelletjes.

Vrijdagavond was het piratenfeest en Prins Cock dankt de vele jongeren die waren gekomen naar ’t Wapen van Ankeveen. DJ Danny Goossen draaide deze avond de plaatjes aan elkaar.

Zaterdag 13 februari begon om 12:00 voor de verandering de optocht op het Noordereinde. De vereniging uit zijn dank aan Natuurmonumenten voor het openstellen van hun terrein en de politie voor de uitstekende begeleiding. De kinderen stonden na de optocht bij Pan en Koek in spanning te wachten op de uitslag van de jury. Als ze zich leuk hadden verkleed, dan konden ze een prijs winnen.

Aansluitend aan de optocht was er in Pan en Koek de receptie, waarbij Ben van der Meulen werd uitgeroepen tot Man van het Jaar. En in ’t Wapen van Ankeveen was er het kindercarnaval, verzorgt door onze fantastische vrijwilligers.

Zaterdagavond was er de Carnavalsavond. Deze avond was Marcel de Rooij aanwezig en kreeg de voetjes van de vloer. Tevens deze avond waren er veel mensen aanwezig en ook verkleed. Prins Cock en Prinses Betty konden hun keus niet maken en vele vielen in de prijzen.

Zondagmiddag begon om 16:00 het Afzakkersbal in ’t Wapen van Ankeveen. DJ Danny Goossen was deze dag er ook van de partij. Er konden leuke prijzen worden gewonnen bij de loterij en de jaarlijks terugkerende haring werd uitgedeeld. Aan de achterkant van ’t Wapen kon worden gegeten.

Hartelijk dank voor het leuke weekend Prins Cock, Prinses Betty, Adjudant Gijs en Hofdame Ingrid!

Zaterdag 3 april is er in ’t Wapen nogmaals een themafeest, White Ball!!

Tot dan,

De carnavalsgroeten,
Het bestuur van “De Schuimlikkers”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 2