WIJDEMEERSE WEBKRANT
PvdA: Lentefris
Wijdemeren, do 4 februari 2010

Ben Steenvoorden (PvdA) las de column van Putter. Hij wijst op de lentefrisse PvdA-kandidatenlijst en het jeugdige elan van de jonge vaders en moeders.

ingezonden brief

Beste Putter,

Wat een zurigheid. Uw houdbaarheidsdatum is toch niet verstreken? Als dit de toon is van de Dorpsbelangen verkiezingscampagne dan kunnen zij wel eens de beklagenswaardige partij worden.

Op dit moment zijn wij dat overigens zeker niet. Als enige partij is de PvdA er in geslaagd een bijna geheel vernieuwde kandidatenlijst te presenteren. Kandidaten, vaak met jonge gezinnen die midden in de maatschappij staan, dus de mensen spreken, weten wat er speelt en daar verfrissende ideëen en oplossingen voor hebben. Dáár is op dit moment behoefte aan in Wijdemeren.

Niet aan zurigheid. Het klopt overigens dat ik u niet heb horen zingen. Dat doen namelijk alleen vrolijke mensen. Probeer het stiekem toch eens. U kunt onze carnavalskraker onder andere horen en downloaden via onze website. Wellicht komt u dan toch nog in de feeststemming. Het carnaval is in het weekend van 12, 13 en 14 februari.
Tot dan!

Ben Steenvoorden
PvdA Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
5 gr.
windkr. 2