WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tienerdisco bij de SV
's-Graveland, wo 30 september 2009

Jeugdwerk Wijdemeren en de SV ’s-Graveland gaan samenwerken bij het organiseren van disco’s voor jeugd van 10 t/m 14 jaar.

ingezonden bericht

Tienerdisco bij de S.V. 's-Graveland

Jeugdwerk Wijdemeren, onderdeel van Versa Welzijn, en de s.v. ’s-Graveland gaan samenwerken bij het organiseren van disco’s voor jeugd van 10 t/m 14 jaar.

De eerste keer dat dit gaat gebeuren is zaterdag 10 oktober. In het verleden organiseerde jeugdwerk Wijdemeren disco’s in jeugdcentrum De SMoeS. Nu het jeugdcentrum er niet meer is heeft de s.v. ’s-Graveland aangeboden in haar kantine disco’s voor de jeugd te organiseren.

De disco wordt gehouden in de kantine van de s.v. ’s-Graveland op sportpark Berestein in ’s-Graveland. Iedereen uit Kortenhoef, ’s-Graveland en Ankeveen is welkom. Wij beginnen om 19.00 en de laatste plaat is om 21.00 uur. De kantine wordt voorzien van discolichten en een rookmachine zorgt voor speciale effecten. De DJ zal zorgen voor de juiste muziek, maar je mag natuurlijk ook jouw eigen muziek of MP3 meenemen.

De entree voor de avond is 1 euro. Frisdrank is te koop aan de bar van de s.v. ’s-Graveland. Neem vriendjes en vriendinnen mee.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met jeugdwerk Wijdemeren – Sjoerd Bouwman – tel: 06-51641259 of e-mail: jeugdwerkwijdemeren at versawelzijn.nl

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
16 gr.
windkr. 2