WIJDEMEERSE WEBKRANT
Paddenstoelentocht
's-Graveland, vr 18 september 2009

Op zaterdag 10 en 17 oktober kunt u samen met een deskundige gids van Natuurmonumenten op zoek naar de paddenstoelen op Hilverbeek.

persbericht

Paddenstoelen op Hilverbeek bij Natuurmonumenten

In de herfst zijn de bossen in het Gooi op zijn mooist; dwarrelende blaadjes in allerlei kleuren en de mooiste paddenstoelen die uit de grond schieten. Een echte aanrader dus om er lekker op uit te trekken.

Paddenstoelen kijken op Hilverbeek met biologische soep na afloop
Op zaterdag 10 en 17 oktober kunt u samen met een deskundige gids van Natuurmonumenten op zoek naar de paddenstoelen op Hilverbeek. De paddenstoelen geven u een echt herfstgevoel. Na afloop van de wandeling staat er een heerlijke biologische soep klaar bij tuinderij Land- en Boschzigt. Deze excursie start niet bij het bezoekerscentrum. U krijgt het vertrekpunt te horen bij reservering. Tijd: 11.00-14.00 uur. Kosten: leden € 12,50 en niet-leden € 15,50. Wilt u gepast geld meenemen?

Reserveren en startpunt

Reserveert u tijdig voor de excursies, want er kan maar een beperkt aantal mensen mee. Dit kan via Bezoekerscentrum ’s-Graveland, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl.

Openingstijden

Het bezoekerscentrum in ’s-Graveland is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur. In de herfstvakantie (17 t/m 25 oktober) ook op maandag en dinsdag geopend.

Nog geen lid van Natuurmonumenten? Voor € 2, - per maand bent u al lid van Natuurmonumenten. Word lid in het bezoekerscentrum en ontvang direct ons kwartaalblad Natuurbehoud, het Natuurboek en een kaart van de Gooi en Vechtstreek. Of kijk op www.natuurmonumenten.nl.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2