WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dorpsavond Kortenhoef
's-Graveland, Kortenhoef, vr 18 september 2009

Op donderdag 1 oktober wordt de jaarlijkse dorpsavond in Kortenhoef en 's-Graveland georganiseerd. De avond vindt plaats in de Dobber.

persbericht

1 okt: Dorpsavond ’s-Graveland/Kortenhoef

Op donderdag 1 oktober is de dorpsavond ’s-Graveland/Kortenhoef in De Dobber, Meenthof 46. Inwoners zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De agenda

Burgemeester Heerschop opent om 20.00 uur de jaarlijkse dorpsavond en zal uitleg geven over het programma. Daarna krijgt wethouder Abrahamse het woord. Hij zal terugblikken op het middagprogramma. Vervolgens vertelt wethouder van Henten-Meijer over de stand van zaken van Groenewoud en actuele bouwplannen. Tot slot praat wethouder Moote de aanwezigen bij over De Dobber en het jeugdbeleid (De Fuik, JOP en overlast). Natuurlijk bepalen de inwoners ook zelf de agenda! Er is alle gelegenheid onderwerpen aan de orde te stellen. De leden van het college proberen de vragen direct te beantwoorden.

Middagprogramma

’s Middags bezoekt het college verschillende bedrijven. Op het programma staan: Art to join, Scheepstimmerwerf Peter Schouten, Piet Dekker Scheepsbouwer en de boerderij van familie Pelsma.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2