WIJDEMEERSE WEBKRANT
EHBO Cursus start
Kortenhoef, wo 9 september 2009

Op zeven oktober start een EHBO cursus in de Regenboogschool in Kortenhoef. Bloedingen stelpen en reanimeren vormen een onderdeel van de cursus.

ingezonden bericht

Word ook een held, doe een EHBO-cursus!

Uw eerste stap kan levens redden! De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. leert u hoe u die eerste stap kunt zetten tijdens de opleiding Eerste Hulp bij Ongelukken.

U leert bijvoorbeeld hoe u een ernstige bloeding kunt stelpen, hoe te handelen bij kleinere ongelukjes, hoe u moet reanimeren en een AED moet bedienen.

De beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED start op woensdag 7 oktober a.s. in de Regenboogschool, Elbert Mooijlaan 86 te Kortenhoef om 20.00 uur. De lessen van 2 uur vinden wekelijks plaats m.u.v. de schoolvakanties en leiden op voor het examen in februari 2010.

De kosten bedragen € 175,00 inclusief examengeld, cursusmateriaal, de module Verbandleer en koffie of thee op de cursusavond. Voor inlichtingen en aanmeldingsformulieren kunt u telefonisch (035-6560998) of per e-mail (secretariaat at ehbo-sgraveland.nl) contact opnemen met het secretariaat of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen. Er is momenteel nog plaats!

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 4