WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vrijwilligers Gezocht
Kortenhoef, za 10 oktober 2009

De Ouderentocht in Kortenhoef loopt gevaar. Als er zich geen vrijwilligers aanmelden, dan gaat hij niet door.

ingezonden bericht

Oproep om vrijwilliger te worden bij het Comité Ouderentocht Kortenhoef.

Zoals u de afgelopen tijd regelmatig heeft kunnen lezen, hebben de ouderen van Kortenhoef 8 september j.l. een geweldige uitgaansdag gehad. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers heeft dit samen met de gulle giften uit de bevolking weer mogelijk gemaakt.

Er hebben in de loop der jaren vele vrijwilligers met veel plezier aan zo'n ouderendag mee gewerkt. Enige malen heeft deze traditie aan gebrek van vrijwilligers op het punt gestaan om noodgedwongen op te houden te bestaan, echter als de nood het hoogst is, melden zich vaak spontaan nieuwe mensen aan.

Op dit moment beleeft ons comité weer zo'n situatie. Een aantal van onze vrijwilligers, die om verschillende redenen, met pijn in het hart ons comité gaan verlaten.

Daarom zijn wij met spoed op zoek naar minimaal zes enthousiaste mensen die ons de komende jaren willen helpen met collecteren en organiseren van de, door de ouderen zeer gewaardeerde, dag. Het zou toch jammer zijn als door gebrek aan vrijwilligers deze dag tot het verleden zou gaan behoren!

Dus Kortenhoevers, bent u tussen de 18 en 65 jaar, meldt u dan liefst zo snel mogelijk aan om een van onze enthousiaste medewerk(er)sters te worden, en voor het volgend jaar de uitgaansdag weer tot een groot succes te maken.
Alvast dank namens onze vrijwilligers: Ellen Alma, Henny Benit, Roos van Dijk, Jopie Dörr, Sanne Fecken, Greet van Loenen, Astrid Olff, Sarina Peelen, Simon van Rijn, Inge de Sain, Esmeralda Schalkers, Wilma Schinkel, Anny Stam, Ineke Tulder, Yvonne van Vleuten en Vera Wurms.

U kunt zich aanmelden bij de volgende personen: Leidy van Bijleveld, Oranjeweg 3 tel: 6562586 of Hetty van Doorn Kortenhoefsedijk 56 tel: 6562422.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
flinke buien
16 gr.
windkr. 4