WIJDEMEERSE WEBKRANT
HKL-boekje voor Burgemeester
Loosdrecht, vr 6 november 2009

Morgen om 11 uur zal burgemeester Karen Heerschop het eerste exemplaar van het nieuwe boekje van de HKL in ontvangst nemen.

persbericht

Burgemeester ontvangt eerste exemplaar

Op zaterdag 7 november om 11 uur zal mevrouw Karen Heerschop, burgemeester van Wijdemeren, het eerste exemplaar van de nieuwe uitgave van de HKL in ontvangst nemen.

Dit vindt plaats in Het Drieluik aan het (Lindeplein), waar de Historische Kring Loosdrecht gehuisvest is. In het weekend van 7 en 8 november is tevens de jaarlijkse fototenstoonstelling te zien. En wie de expositie “Oude ambachten en meetinstrumenten” nog niet bezocht heeft, moet zeker deze gelegenheid benutten om dat alsnog te doen.

De fototentoonstelling geeft een beeld van wat u gezien zou hebben als u rond het midden van de vorige eeuw een wandeling maakte over de Nieuwe Dijk (Oud-Loosdrechtsedijk en de Nieuw-Loosdrechtsedijk) en de Nootweg en toont oude foto’s van personen, waarbij deze keer familienamen beginnend met N, O of P aan bod komen. Het Drieluik is op 7 en 8 november geopend van 11 uur tot 4 uur ’s middags.

Op de expositie is ook het boekje te koop. Voor de prijs van €4,95 zullen veel mensen het niet alleen voor zichzelf willen hebben, maar ook één of meer als geschenk voor de feestdagen. Verder bestaat de mogelijkheid de bundel van vorig jaar samen met die van dit jaar aan te schaffen voor slechts €8,00. Al met al genoeg reden om op 7 of 8 november een bezoek aan het Drieluik te brengen.

Het nieuwe boekje is vanaf 7 november ook te koop bij Bruna op de Nootweg.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 4