WIJDEMEERSE WEBKRANT
Game Party voor Senioren
Nederhorst den Berg, wo 4 november 2009

Op maandagmiddag 9 november wordt een gameparty voor senioren georganiseerd door De Bibliotheek samen met de ANBO afdeling Wijdemeren.

persbericht

Game Party voor Senioren

Op maandagmiddag 9 november wordt een gameparty voor senioren georganiseerd door De Bibliotheek in samenwerking met de ANBO afdeling Wijdemeren.

Dat gamen alleen voor de jeugd zou zijn is een fabeltje! De Bibliotheek organiseerde al verschillende succesvolle gameparty’s speciaal voor senioren.
Maandagmiddag 9 november is het de beurt aan senioren in Nederhorst den Berg. We nodigen u uit om te komen spelen in De Kuijer.

Er zullen die middag allerlei verschillende games ter beschikking zijn waarmee u kunt ontdekken hoe leuk het is om met de nieuwste mediamogelijkheden en Games te ontspannen en op een gezonde manier lichaam en geest te trainen.
De Wii en andere games, een hapje en drankje staan klaar staan ter lering, ontspanning en vermaak. Ook is er deskundige begeleiding aanwezig.

Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: De Kuijer
Adres: Jozef Israellaan 2, Nederhorst den Berg
De toegang is vrij.
Wel horen wij graag of u van plan bent om te komen door een mail naar wijdemeren@debiblitoheek.org of een telefoontje naar onze vestiging in Wijdemeren 035-5825488.

Maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom!

De Bibliotheek

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien en zon
10 gr.
windkr. 4