WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geld rolt, maar verkeerd
Wijdemeren, ma 16 maart 2009

Ben Raven uit Kortenhoef ziet het wel geld rollen, maar volgens hem naar de verkeerde kant. Hij reageert op Wim van Oudheusden.

ingezonden brief

Geld moet rollen,

Ik denk dat het geld in onze Gemeente Wijdemeren maar een kant op rolt. En dat is in de Gemeentekas waar het vervolgens weer uitrolt naar bodemloze putten en projecten. En wij maar als brave burgers de steeds duurdere OZB en Gemeentelijke belastingen ophoesten. Een kleine blik op de infrastructuur van onze Gemeente  laat zien dat daar het geld niet aan uitgegeven wordt.

Bij een standaard wandeling van 30 minuten over onze hobbelstoepen weet je waar wel geld aan uitgeven moet worden, en dat is aan knappe trotoirs en wegen. Het zou dan vooral handig zijn dat lokale bedrijven deze klussen kunnen opknappen zodat het geld binnen onze Gemeente grenzen blijft. Wat iedereen ook kan doen is massaal het servicemeldpunt bellen met klachten over stoepen etc., etc., dan komt er ook genoeg werk los waar veel bedrijven dan weer werk van hebben. Dit gaat dan wel een paar centen kosten maar dan zien we wel iets terug van onze afgedragen belasting centen. 'Geld moet uiteindelijk rollen'.

Ben Raven
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
13 gr.
windkr. 2