WIJDEMEERSE WEBKRANT
Minder doorstroming verkeer
's-Graveland, vr 29 mei 2009

Ella Blom uit 's-Graveland wil de doorstroming van het verkeer bij de Smidsbrug niet faciliteren, maar beperken.

Update 29-5-2009, 15.02: Ella Blom laat weten het niet eens te zijn met de kop boven die bericht. Zie de tweede ingezonden brief.

ingezonden brief

Op zich ben ik het wel met de hr. Raven eens, maar hoe meer je de doorstroming bevordert, hoe meer je het verkeer faciliteert. En dat is nou net wat we niet willen.

Denk dat er EERST eens een keer iets moet worden gedaan aan de snelheid van het verkeer. Haal die er uit d.m.v. digitale camera's (zoals op de 's Gravelandseweg en Loosdrecht) of nog beter, intelligente drempels en pas dan kan je kijken hoe je het verkeer zo min mogelijk hindert. Dan is pas echt iedereen blij.

Ella Blom
's-Graveland

ingezonden brief

Ben het niet eens met de kop dat ik geen doorstroming van verkeer wil.
Het verkeer is er en kan niet gestopt worden maar je kan wel proberen het voor alle partijen zo leefbaar mogelijk te maken. Mijns inziens kan dat maar op één manier.

  1. Verbod op doorgaand zwaar vrachtverkeer.
  2. Snelheidsremmende maatregelen en die ook handhaven.
  3. Naast de 30km zones bij de klapbrug en in de bocht ook 30 km. zones rond de bruggen.
  4. Pas als dit is gerealiseerd maatregelen nemen om het verkeer beter door te laten stromen zodat bewoners er zo min mogelijk last van hebben.

Naschrift redactie:

Minder doorstroming ontstaat door de maatregelen die Ella Blom in de bovenstaande punten noemt. Er staat niet "geen doorstroming" zoals Ella Blom schrijft. De kop dekt dus o.i. de lading van het bericht. Wij kunnen er niets anders van bakken.

bron
WWK
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2