WIJDEMEERSE WEBKRANT
Adhesie voor Cor Koster
Loosdrecht, ma 27 juli 2009

Cor Lam uit Loosdrecht is aangenaam verrast door de ingezonden brief van Cor Koster over Gedeputeerde Rinske Kruisinga en het CDA.

ingezonden brief

Cor,

In de afgelopen jaren nooit gedacht dat we het ook eens wel eens konden zijn! Je geschreven teleurstelling over de situatie rond het provinciaal college is me echter uit het hart gegrepen.

De meeste plaatselijke, provinciale en landelijke politici zijn, als ze eenmaal op het pluce zijn aanbeland, hun achterban helaas vergeten........

Er komt een waas van almacht over velen, een vorm van onaantastbaarheid. Om mij heen kwam ik dat ook tegen tijdens m'n politieke optreden in Wijdemeren. En dat geeft toch te denken als je beschikbaar was om namens kiezers HUN mening in te brengen! Je bent toch als het ware "in dienst"  bij je kiezers?

Ik zie bouwvakkers al hun eigen zin doen en zich niets meer aan trekken van opdrachtgevers of bazen. Hier niets tegen kunnen beginnen maakt politiek voor burgers vies en afkeurenswaardig terwijl het wel om HUN belangen gaat en HUN poen!

Een royement zou een goed signaal zijn om dit misgegroeide opstellen weer meer in de bedoelde richting te sturen. Iets wat onze webkrantredactie ook al aangaf niet af te wijzen.

Ik wacht maar weer rustig af.

Cor Lam
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
28 gr.
windkr. 2