WIJDEMEERSE WEBKRANT
66e Schippersdag
Kortenhoef, di 21 juli 2009

Op 15 september wordt traditiegetrouw de Schippersdag verzeild bij Ottenhome. Dit keer op de Wijde Blik in Kortenhoef.

ingezonden bericht

Frisse wind door Loosdrechtse Schippersdag

De 66e Schippersdag zal traditiegetrouw de 3e dinsdag (de 15e) in september verzeild worden bij Ottenhome, jachthaven De Nieuwe Zuwe gelegen aan het Wijde Blik.

Er is voor deze locatie gekozen omdat alleen Ottenhome voldoende zeilboten beschikbaar heeft en deze ook nog eens kosteloos ter beschikking stelt. Naast de zeilboten zijn de faciliteiten voor een gezellig samenzijn, een hapje en een drankje, dik in orde.

Door de verandering van locatie kunnen alle (watersport) bedrijven uit de gemeente Wijdemeren & Breukelen deelnemen. Sinds jaar en dag wordt de schippersdag georganiseerd door Jan Bakker, Cors Lamme, Olaf van Heusden, Annemiek van de Water van Ottenhome en Jan Lighthart, met de verandering van locatie werd het ook tijd voor de volgende generatie om de organisatie op zich te nemen.

Het nieuwe comité bestaat uit  Jan en zijn zus Marion Lamme, Olaf van Heusden Jr., Jolande Luier en  Johan Bakker van de KWVL zullen de traditie voort zetten geassisteerd door Annemiek van de Water wiens enorme ervaring en inzet niet gemist mag worden. Er zullen 90 boten beschikbaar zijn welke afhankelijk van de klasse bemand zullen worden met 2 of 3 personen.

De inschrijving sluit 1 september, deelnemende bedrijven kunnen zich aanmelden op info at ottenhome.nl Fax: 035.5823072 Schrijf snel in want vol is vol!

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2