WIJDEMEERSE WEBKRANT
Boek Derk de Kloet
Kortenhoef, wo 28 januari 2009

Kortenhoever Derk de Kloet, de zoon van Co de Kloet, schreef een boek voor mensen die succesvol willen zijn. Het boek komt op 3 februari uit.

persbericht

De beste stuurlui doen het zo – Derk de Kloet

Wil jij die leider zijn op wie anderen zitten te wachten? Dit boek is voor mensen die succesvol willen zijn en zichzelf willen ontwikkelen en antwoord willen krijgen op de vraag: “Hoe kom en blijf ik aan het stuur?” De beste stuurlui nemen zelf het roer in handen en bepalen hun eigen koers! Dit boek is het kompas dat je in duidelijke taal de weg wijst.

Via een helder stappenplan, herkenbare voorbeelden, een gezonde dosis zelfspot, een flinke portie humor en een vleugje spiritualiteit geeft Derk de lezer handvatten hoe het roer weer in eigen hand te nemen en baas te worden over eigen leven.

De beste stuurlui doen het zo is een boek dat zowel mannen als vrouwen aan zal spreken. Vrouwen krijgen naast alle tips en handvatten een stukje inzicht in het denken en doen van mannen. Het heldere taalgebruik, ontbreken van geneuzel en de herkenbare voorbeelden zullen mannen zeker aanspreken.

Derk de Kloet over zichzelf: “Laat mij voor alle duidelijkheid benadrukken dat ik géén psychotherapeut, psycholoog of arts ben. Ik ben een organisatie-deskundige op het vlak van menselijk gedrag en hun gedrag binnen samenwerking, mental coach/trainer van sporters en top professionals, ontdekkingsreiziger en avonturier. Ik werk in de regel met topsporters en mensen uit de top van het bedrijfsleven. Mensen die voortdurend onder hoge druk staan en grote prestaties moeten leveren.”

Kort, bondig en helder communiceren is een vaardigheid die Derk meer dan goed beheerst. In de wereld waar hij zich begeeft is tijd geld, snel een boodschap duidelijk maken is een kunst. Derk heeft zich deze kunst meester gemaakt. Genoeg geneuzel nu, tijd om aan het lezen te slaan!

Titel: De beste stuurlui doen het zo
Auteur: Derk de Kloet
ISBN: 978 9055992508
Prijs: € 17,-

Uitgever: Uitgeverij Andromeda
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
0 gr.
windkr. 2