WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kerstmarkt Curtevenneschool
Kortenhoef, vr 18 december 2009

Gisteravond werd op de Curtevenneschool in wit Kortenhoef een kerstmarkt georganiseerd door de ouders.

ingezonden bericht

Kerstmarkt op Curtevenneschool groot succes!

Na het succes van vorig jaar werd ook dit jaar een kerstmarkt georganiseerd voor en door ouders van kinderen op de Curtevenneschool.

In een sprookjesachtige witte wereld was het donderdag 17 december een hele gezellige boel op het schoolplein, dat voor de gelegenheid was omgetoverd tot een feestelijke markt met een levende kerststal. Vanuit open kramen werden heerlijke winterhappen en drankjes verkocht, die gretig aftrek vonden. Ook was er een loterij met prachtige prijzen.

Ouders brachten rond 18.30 uur eerst de kinderen naar hun klas: zij hadden hun eigen kerstdiner van kleine hapjes die door ouders met zorg waren bereid. Buiten speelde de Curtevenneschool Band ondertussen de sterren van de hemel, zodat alle ouders zich daar verzamelden om met elkaar de feestdagen in te luiden. Een warme traditie die zeker volgend jaar zal worden voortgezet!


De levende kerststal.

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de school. Graag bedankt de ouderraad iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de realisatie ervan. Speciale dank aan de vele sponsors die de kerstmarkt mogelijk maakten.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-1 gr.
windkr. 2