WIJDEMEERSE WEBKRANT
Team DBL bedankt Sponsors
Wijdemeren, wo 8 april 2009

In het Doel Beter Leven team schaatsten Wijdemeerse sportprominenten geld bijeen voor de Nierstichting. DBL bedankt de sponsors.

ingezonden bericht

Sponsors Bedankt

Inmiddels is er al weer ruim een maand verstreken sinds de Nierstichting Elfstedentocht. De lente is begonnen en de schaatskoorts is helemaal uit de lucht.

De Nierstichting maakte afgelopen week de uitslag bekend.
Totaal werd ruim € 180.000 bij elkaar geschaatst. Het team DBL (Doel Beter Leven) heeft, met landelijk een zesde plaats, mede haar aandeel kunnen leveren. Een zesde plaats met 20 sponsors.

De eerste vijf plaatsen werden ingenomen door teams met meer dan 100 sponsors. Voorwaar een uitstekende prestatie van het DBL team bestaande uit Ab Krook,  Yvonne van den Brand,  David Pos, Dirk Seldenrijk, Chiel van Praag, Ronald van Slooten en Jaap van Waveren.

Het nu behaalde resultaat is zeker een motivatie  om volgend jaar weer deel te nemen. De grootste prestatie is echter geleverd door de sponsors. Het team DBL is hen bijzonder dankbaar voor hun bijdrage aan dit initiatief dat erop gericht is een groep mensen een betere kwaliteit van leven te bieden.

Team DBL

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
10 gr.
windkr. 5