WIJDEMEERSE WEBKRANT
WADW in de Politiek?
's-Graveland, di 23 september 2008

Van Doedom via Werkaandeweg.nu naar vereniging Werkaandeweg. De volgende stap kan de lokale partij Werkaandeweg zijn.


Emile Bakker (WADW)

Hans van Keken noteerde in de G&E uit de mond van Emile Bakker, de woordvoerder, dat Werkaandeweg (WADW) zich van actiegroep heeft omgevormd tot een vereniging. WADW heeft honderden sympatisanten stelt Bakker. Om wat meer financiële ruimte voor acties en juridische procedures te hebben is de vereniging opgericht. Voor 24 euro per jaar kan men lid worden.

Leefbaarheid

De doelstelling van de nieuwe vereniging is uitgebreid. Nier slechts het verkeer op het Noorder- en Zuidereinde, maar de leefbaarheid van heel Wijdemeren wil men verbeteren, met name waar het om verkeersproblemen gaat. Daartoe zal contact gezocht worden met buurtcomité's.

Emile Bakker wil dat er een regionale aanpak voor de verkeersproblemen komt om de pijn eerleijker te verdelen. Hij vindt Wijdemeren te voorzichtig, waardoor een deel van de Hilversumse verkeersproblemen in Wijdemeren terechtkomt.

Politieke Partij WADW

Bakker sluit niet uit dat WADW zich in de toekomst omvormt tot een lokale politieke partij. Hij is er zich van bewust dat de verenging zich dan ook in andere politieke problemen moet verdiepen en daarover een mening vormen, maar hij sluit het niet uit. Over de huidige acties tegen de reconstructie van het Noordereinde (brieven en kort geding) zegt hij dat WADW er rekening mee houdt dat de reconstructie mogelijk niet kan worden tegengehouden. Toch zal WADW doorgaan tot de oorlog gewonnen is.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
G&E
foto
WADW
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs
17 gr.
windkr. 2