WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bouw Dorpscentrum start
Oud-Loosdrecht, do 4 september 2008

Op maandag 8 september beginnen de voorbereidingen voor de aanleg van de Tweede Heulbrug en de bouw van het nieuwe dorpscentrum in Oud-Loosdrecht.

Dossier Dorpscentrum Oud-Loosdrecht

persbericht

Dorpscentrum Oud-Loosdrecht van start

Op maandag 8 september beginnen de voorbereidingen voor de aanleg van de 2 de heulbrug en de bouw van het nieuwe dorpscentrum in Oud-Loosdrecht. Drie weken later, o p maandag 29 september, 20.00 uur, is er een informatiebijeenkomst over dit project in Golden Tulip Loosdrecht (Oud Loosdrechtsedijk 253).

De voorbereidingen voor de aanleg van de 2 de heulbrug bestaan uit het verleggen van diverse kabels en leidingen. De Oud-Loosdrechtsedijk is daardoor vanaf maandag 8 september enkele weken minder goed begaanbaar. De weg wordt echter niet afgesloten en blijft voor alle verkeer toegankelijk.

Bouwrijp maken

Daarna volgt het verder bouwrijp maken van het oostelijk deel van het bouwterrein. Dit bestaat uit: het opschonen van de terreinen (waaronder het kappen van bomen en slopen van opstallen), het slaan van damwanden en het ophogen van het bouwterrein. De bouw van de 2 de heulbrug en het vervangen van de 1 ste heulbrug staan voor oktober dit jaar gepland. Het gehele project duurt circa vier jaar.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 29 september zijn belangstellenden van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over dit project. Deze vindt plaats in Golden Tulip Loosdrecht (Oud Loosdrechtsedijk 253) en begint om 20.00 uur.

www.wijdemeren.nl

De voortgang van dit project is te volgen via de speciale projectpagina op www.wijdemeren.nl . Klik links op "Projecten en plannen", "Bouwen voor Wijdemeren" en tot slot op "Dorpscentrum Oud-Loosdrecht".
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 3