WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht wint: 5-0
Loosdrecht, ma 6 oktober 2008

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag een relatief eenvoudige overwinning van 5-0 behaald tegen het laaggeklasseerde Argon.

ingezonden bericht

Loosdrecht naar reguliere overwinning 5-0

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag een relatief eenvoudige overwinning behaald tegen het laaggeklasseerde Argon.

Geen moment kwam de ploeg in gevaar hoewel het met name in de eerste helft geeneens echt goed voetbalde. Maar met een goal in de 17 e minuut van Mohammed Mohamedhi die een prachtige actie van Paul van Huisstede bekroonde was de verdiende voorsprong een feit en kon het gedoceerd op zoek gaan naar meer goals. Dat dat in de eerste helft niet gebeurde lag eigenlijk aan het onverzorgde spel en van daaruit kwamen er eigenlijk maar weinig kansen. Ook in de tweede helft wilde dat nog niet echt lukken maar met de inbreng van Mitchel Frederici en Nick van Henten kwam het er toch van. Allereerst scoorde Nick van Henten op aangegeven van Mitchel Frederici en niet veel later scoorde Frederici zelf die ook nog even de vierde goal kon binnen schieten. Uiteindelijk scoorde de ook ingevallen Jeroen Out met een listig schotje in de verre hoek voor de 5-0 tot grote vreugde van onze talentvolle fotograaf, leider en schoonvader Piet van Bemmelen.

Volgende week speelt Loosdrecht uit tegen het stugge Eemdijk.