WIJDEMEERSE WEBKRANT
VIP Fair: toch nog Gezellig
Nederhorst den Berg, wo 1 oktober 2008

Bob Colijn bezocht de Castle VIP Fair. Hij was eerst wat teleurgesteld, maar na een paar glaasjes en een goede sigaar werd het toch nog gezellig.

ingezonden brief

Geachte Redactie van de WWK,

Het regent nu pijpestelen en max 12 graden, maar afgelopen zondag was het prachtig weer en ca. 21/22 graden en de hele dag zon, dus dachten wij laten wij eens naar die Castle Vip Fair gaan, veel posters gezien en een stuk in de krant gelezen en dus hoge verwachtingen (wij gaan regelmatig naar Doorn en Zeist), maar tot onze grote teleurstelling was het Kasteel dicht en de tuin erachter ook, juist die kombi leek ons erg leuk en de moeite waard om om te rijden naar NDB. Maar dus helaas pindakaas en daar komt nog bij de Entreeprijs van zegge en schrijve 10, = Euro p.p. en dan krijg je slechts een klein aantal bedrijven en stands te zien, in vergelijking met de andere Fairs, dus heel erg mager en erg duur vonden wij, oke je krijgt dan wel een consumptie bij Zilt en Zo. Maar in oud geld toch Fl 45,= voor een uurtje bezoek, zonder kasteel rondleiding en zelfs het koetshuis was ook dicht.

De entree prijs stond ook niet vermeld op de posters en in de krant, anders hadden we onze zondagmiddag elders op een leuk terras bijv. GT Loosdrecht besteedt of bij Jan en Alleman, daar krijg ik bijna twee flessen Rose voor die prijs.

Gelukkig als pleister op de wonde was er een mannenkoor uit Ankeveen, ons totaal onbekend, maar erg leuk, met zelfs een overbuurman uit Kortenhoef achter het accordion. Het klonk heel goed en overtuigend gebracht door de speaker en dirigent. n.b. 1 koorlid achterin kende blijkbaar de tekst van de liedjes niet.

Ook konden we nog wel gezellig terecht bij de wijnproerij uit Megen, dit bleek een aardige collega te zijn met mooie wijnen en een Pedro uit 1941- dit is heel oude zoete sherry- erg lekker en er was ook nog een hele aardige familie met een autohandel in Ankeveen en daarvan mocht ik een prachige handgemaakte sigaar opsteken. Zeer goed en heel betaalbaar blijkbaar . De sigaren Fa. komt uit een klein plaatsje bij Kampen. (Grafhorst)Volgens mijn zegsman 50 stuks voor 11,= Euro, kijk dat zijn nogeens prijzen.

Kortom het viel tegen en toch achteraf mee dankzij de zon, de wijn en de sigaren en de aardige mensen uit onze regio.

Mvrgr.
Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon en buien
15 gr.
windkr. 4