WIJDEMEERSE WEBKRANT
Mensen zeuren Niet
's-Graveland, zo 30 november 2008

Mario Wouters van Werk aan de Weg is het niet eens met Patrick Kreuning. De mensen aan het Noorder- en Zuidereinde zeuren niet.

ingezonden brief

Mensen zeuren niet

Mag ik Dhr. Kreuning er aan herinneren dat mensen, die drie jaar geleden een huis hebben gekocht (27 mensen?) op het Noordereinde / Zuidereinde, er niet om hebben gevraagd dat het verkeer met grote getallen maar blijft toenemen, ondanks dat ze net zoveel OZB betalen en dus net zoveel rechten hebben.

Dat onze gemeenteambtenaren en wellicht ook B&W, gesteund door de Gemeente Raadsleden, met de reconstructie Noordereinde alleen nog meer verkeer wil faciliteren om de toekomstige uitbreiding van de Slenk van dienst te kunnen blijven zijn.

Dat bijna alle bruggen op het Zuidereinde en Noordereinde, op de laatste na, zijn al vernieuwd om groot vrachtverkeer (50 tonners), die nog geen 3 meter van je voordeur rijden, ongeremd doorgang te verlenen. Dat het bedrijventerrein de Slenk met 80 bedrijven uitbreiden, vraagt om nog meer vracht(verkeer) dat (onze niet toereikende infrastructuur) zal blijven gebruiken.

Dat men geen Nostradamus hoeft te heten om te zien dat dit om grote infrastructurele problemen vraagt.

Men zal in de nabije toekomst met oplossingen moeten komen. Ik heb wel wat ideeën. Mensen met goede structurele oplossingen zouden zich kunnen melden bij Vereniging werk aan de weg.nu. Mensen met een tunnelvisie hoeven zich niet te melden.

Mario Wouters
's-Graveland

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen/sneeuw
1 gr.
windkr. 2