WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wijdemeerders: niet zeuren
Ankeveen, za 29 november 2008

Patrick Kreuning vindt dat er niet gezeurd moet worden over agrarische bedrijven als een paardenpension. Die horen bij Wijdemeren.

ingezonden brief
(ingekort)

Wijdemeerders zijn Azijnpissers

Wat zijn we met zijn allen toch weer lekker aan het klagen. Oke, de mensen die klagen over verkeersoverlast moet ik helaas deels gelijk geven, maar dat geldt dan voor de mensen die er al heel lang wonen. Als je net een jaar of drie geleden een huis hebt gekocht aan het Noorder- of Zuidereinde moet je niet klagen, dan had je je maar beter van de situatie rondom uw huis moeten verdiepen. Tuurlijk, ik woon ook graag rustig, maar reken maar dat de Herenweg doorgaans ook overvol is.

Net als met de Manege van John Swaab. Ik wens hem alle sterkte. Mensen, laten we ons alsjeblieft richten op het positieve. We hebben een paardenpension, kinderen vinden dat uiteraard allemaal prachtig, maar de omwonenden die klagen hebben daar kennelijk lak aan, vervolgconclusie, u heeft geen kinderen of kleinkinderen.

Wijdemeren is van oudsher een natuur- en agrarisch gebied, laten we alsjeblieft hopen dat dat zo blijft, maar als ik kijk naar alle nieuwbouw in Kortenhoef, o.a. aan de Kwakel, dan vrees ik toch het ergste. Dan zijn we over 20 jaar een voorstad van Hilversum of Amsterdam geworden, groen is nauwelijks meer te bekennen. Wees derhalve blij dat agrarische bedrijven zich in ons dorp vestigen of in het geval van John Swaab, terugkeren, immers er heeft even een tennishal in het gebouw gezeten. Uit de oude persberichten lees ik ook dat de heer Swaab zijn mestput en het laden/lossen zoveel mogelijk zou verplaatsen naar een omgeving waar aan- en omwonenden er geen last van hebben, dat is enige jaren geleden, ik neem aan dat hij zijn belofte heeft gehouden.

Fijn weekend allen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
6 gr.
windkr. 2