WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn over Ottenhome
Kortenhoef, do 24 juli 2008

Bob Colijn pleit ervoor om Ottenhome open te houden en andere lelijke plekken in Loosdrecht ook aan te pakken.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Eindelijk mooi weer voor de thuisblijvers !

Dat bracht mij op het reilen en zeilen van Ottenhome, waar je boten kan huren met dit fraaie weer, altijd al van plan om te doen, maar wat lees is nu tot mijn stomme verbazing, Ottenhome( toch werkelijk een begrip !) moet gaan sluiten !! Mij is de kwestie inmiddels geheel diffuus geworden, waarom moet Ottenhome nu ineens dicht, terwijl blijkbaar de Raad nog moet besluiten of ze akkoord zijn met de plannen van Fortis ( uitgerekend Fortis) hetzelfde bedrijf dat nu ineens ook het Hotel Duin en Kruidberg in Santpoort -Noord gaat verkopen; mij komt de hele zaak nogal vreemd over en zou weleens willen hoe nu precies de vork in de steel zit.

Want dit lijkt toch weer heel veel op het dossier SV Graveland, gestuntel van de Gemeente, is dit nu wederom het geval ??? Waarom trekt Burg. Don Bijl zich ineens terug uit dit dossier, waarom is hier wederom geen transparantie voor de Raad en de Burgers. Waarom schakelt Ottenhome nu wel ineens een advocaat in ???

Kortom als Hotello, erg begaan met de Horeca in het Algemeen , maar ook zeker in Loosdrecht, ik kwam als student vroeger al vaak in Ottenhome, toen ik in Hilversum woonde, pracht plek, mooie locatie, leuk om te varen en een borrel te drinken.

Waarom komt die rijke Fortis niet met een echt goed plan, waar alle facetten in worden gepland, dus Horeca, wonen, varen, recreatie, etc. Maarja, men heeft zich verslikt met de overname van de ABN/AMRO, dus geen geld meer over voor goede plannen ???

Volgens mij zou de Gemeente en het College zich sterker moeten maken om dit plan te optimaliseren en Ottenhome te laten bestaan, met fraaie watervilla's etc. Volgens mij is er ruimte zat op deze unieke locatie. Maarja nog een voorbeeld kijk naar het Oude Hotel Westend, dat is toch ook om te huilen, weer een dergelijk gedrocht van verkeerd beleid, waarom worden deze locaties, noem ook even Najade, zo verkwanseld en verwaarloosd en waarom wordt hier geen goed beleid op in gezet.

Wel een pracht folder met mooie parels , maar ook vele rotte appels, ik zou me dood schamen als verantwoordelijk bestuurder. Kortom een oproep aan alle verantwoordelijken , neem je taken bloedserieus en ga aan de slag en zorg dat de Horeca, Hospitality en recreatie in het bereoemde Loosdrecht e.o. zijn naam en faam blijft behouden  !!!!!

Kijk naar mooie voorbeelden als Golden Tulip met het fraaie Restaurant Branche en het nwe terras en bijv. ook De Driesprong, c.q. Rest. Zin. Dat moet bij Ottenhome ook kunnen als alle partijen zich daarvoor inzetten.

Zo ontstaat een win-win situatie voor allen die graag willen genieten van deze mooie locaties. Dus zowel voor de bedrijven en bewoners en bezoekers.

Met vr. Groeten,

Bob J. Colijn
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 3