WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dawn Patrol Wakeboardschool
Loosdrecht, ma 7 juli 2008

Ook dit jaar organiseert Waterskischool Loosdrecht op 19 juli samen met O´Neill en The Old Man weer de O´Neill Dawn Patrol.

persbericht

Dawn Patrol Wakeboardschool

Het is al een vaste traditie geworden dus ook dit jaar organiseert Waterskischool Loosdrecht op 19 juli samen met O´Neill en The Old Man weer de O´Neill Dawn Patrol.

Dit jaar hebben we weer iets nieuws toegevoegd, namelijk een extra Package Deal; vrijdagavond al aankomen, dan lekker even boarden, daarna BBQ, drankje en een luxe hotel overnachting bij Hotel Ottenhome. En dan 's morgens deelnemen aan de O'Neill Dawn Patrol.

Geïnteresseerden kunnen dus inschrijven of voor de Package Deal incl. Dawn Patrol of voor alleen de Dawn Patrol op Zaterdag ochtend.

Het is wel weer even doorbijten s´ochtends maar het is zeker de moeite waard, eerst met zonsopgang in een sloep naar een mooi eiland varen, daar heerlijk ontbijten met een hoop fun en dan lekker het water op om te boarden. Uiteraard hebben de deelnemers zo vroeg de meeste kans op super glad water.

Verzamelen is al om 5.30 bij Ottenhome  waarna we met zijn allen vertrekken naar het eiland voor het ontbijt en om vanaf 8.00 uur te gaan wakeboarden, dit gecombineerd met diverse demo´s van de Nederlandse kampioenen Nils en Marc Kroon en eventueel Denise de Haan.

Natuurlijk is er ook weer de mogelijkheid om de nieuwste Liquid Force boards te testen.

De kosten voor alleen de Dawn Patrol op zaterdag zijn slechts € 30,00 incl ontbijt, de kosten van de Package Deal zijn € 120,00 gebaseerd op een twee persoonskamer (voor een één persoonskamer is er een kleine toeslag).

Inschrijven kan via info at wakeboardschool.n , wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt.

Het wordt zeker weer een super event en we hopen iedereen te zien op 19 juli!!

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
22 gr.
windkr. 4