WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schaken: Oliebollentoernooi
's-Graveland, wo 24 december 2008

Schaakvereniging 's Graveland organiseert op 29 december weer het jaarlijkse oliebollentoernooi. Er is ook een jeugdtoernooi.

persbericht

Oliebollentoernooi 2008

Ook dit jaar organiseert Schaakvereniging 's Graveland weer het jaarlijkse oliebollentoernooi.

Omdat de clubavond normaal gesproken op donderdag wordt gehouden, maar dat dit jaar in verband met de feestdagen niet mogelijk is, is besloten het toernooi op maandag 29 december te houden.

Nieuw dit jaar is dat er tussen 19.00 uur en 20.30 uur een apart jeugdtoernooi wordt gehouden, onder meer voor de finalisten van het schoolschaaktoernooi. Kinderen kunnen zich opgeven bij Patrick Kreuning, 035-8795195 (bij afwezigheid voicemail inspreken) of mailen naar pkreuning at orange.nl. Meld je snel aan want vol is vol!!!

Voor de ouderen begint het toernooi tussen 20.00 uur en 20.30 uur, mocht u geen clublid zijn en toch mee willen doen aan een avondje gezellig schaken onder het genot van een lekkere oliebol, meld u uzelf dan aan of kom ruim van te voren.

Het is een leuke afsluiter van een druk jaar voor de schakers. Binnen de vereniging is best veel gebeurd, zo zagen wij een lid noodgedwongen vertrekken, een nieuw lid kwam, het schoolschaak was, mede door een nieuwe opzet met sponsors, groter dan ooit en heeft een eigen website. Verder won Henk Schoenmaker weer de titel terug, kwam oud-lid Jan Otto terug van weggeweest, extern staat de club er erg goed voor en er is met een nieuw indeel- en puntensysteem gestart. Voor het komende jaar verwachten we wel een kleine tegenvaller, een van de jeugdige leden gaat wegens privé omstandigheden waarschijnlijk de club (tijdelijk) verlaten, maar wie weet komt er ook weer een nieuw lid voor terug. Daarnaast wordt het afwachten hoe het gaat lopen met de externe competitie, gaat het het team lukken om te promoveren?

Wij wensen u allen prettige dagen en hopen u eventueel in het nieuwe jaar te mogen begroeten als nieuw lid.

Voor informatie: www.home.deds.nl/~svgraveland

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2