WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dienstmededelingen GAD
Wijdemeren, za 6 december 2008

Mededelingen van de GAD over openingstijden, ophaal rond Kerst en Oud- en Nieuw en het niet ophalen van grof tuinafval.

persberichten

Scheidingsstations open tussen de middag vanaf 1 december

Vanaf 1 december aanstaande zullen de vier scheidingsstations van de GAD tussen de middag openblijven. Na een half jaar zal bekeken worden of dit blijvend wordt.


Gewijzigde ophaaldata rond Kerst

Voor je het weet is het alweer Kerstmis. De Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD) informeert u daarom alvast over een aantal gewijzigde inzameldata rond de feestdagen.

Verzamelcontainers

De verzamelcontainers die binnenstaan worden allemaal geleegd op woensdag 24 december en moeten die dag om 7.30 uur aangeboden worden.
De verzamelcontainers die normaal op donderdag geleegd worden, zullen in plaats van op donderdag 1 op vrijdag 2 januari ingezameld worden. Ook op die dag geldt: uiterlijk om 7.30 uur aanbieden.

Minicontainers

De inzameling van 25 december (Eerste Kerstdag) wordt op 24 december uitgevoerd. In plaats van op Tweede Kerstdag (26 december) wordt de inzameling op 29 december uitgevoerd. Oud- en nieuwjaarsdag (31 december en 1 januari) wordt op 31 december ingezameld.


Geen grof tuinafval in de komende maanden

In de periode vanaf week 52 tot 1 maart 2009 zal de GAD geen grof tuinafval ophalen. Daarnaast kunnen in die periode ook geen afspraken worden gemaakt voor het ophalen van grof tuinafval. De reden hiervoor is dat de ervaring heeft geleerd dat de hoeveelheid tuinafval, die in deze periode wordt aangeboden, zeer gering is.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2