WIJDEMEERSE WEBKRANT
Acties Rotary Wijdemeren
Wijdemeren, za 6 december 2008

Rotary Wijdemeren organiseert twee acties om geld op te halen. Voor lokale clubs en voor waterputten in Kameroen.

persbericht

STEUN JOUW CLUB

Rotary Wijdemeren staat 13 en 20 december op de markt van Ankeveen en een paar keer bij de IJsbaan in Nederhorst den Berg om zakken openhaard hout te verkopen.

Met deze opbrengst wordt er 3 x 250 euro beschikbaar gesteld voor een club, vereniging of stichting binnen de gemeente Wijdemeren, die met een goed en origineel idee hun afdeling jeugd binnen de club extra steun wil geven.  Stuur jouw idee in via www.rotarywijdemeren.nl en wie weet behoor jij tot één van de drie winnaars. Tot en met  31 januari kan men een idee insturen. Op 14 februari zal bekend gemaakt worden, wie een checque van 250 euro in ontvangst mag nemen.


persbericht

WATER VOOR BERTOUA IN KAMEROEN

Rotary Wijdemeren heeft 2 weken geleden een cheque van 7113,00 euro overhandigd aan Rotary Bertoua.

Dit bedrag is met het eerste Wijdemeerse Open Golftoernooi bijeengebracht. Hiermee kan nu 1 waterput gerealiseerd worden. Schoon water voor de bevolking. Volksgezondheid wordt hierdoor bevorderd en verder ontwikkeld. Voor ons is schoon water een vanzelfsprekend iets, voor de inwoners van Bertoua is dat zeker niet het geval.

Rotary Wijdemeren zal nog 2 jaar dit project ondersteunen d.m.v. de actie Water voor Water  Op verschillende punten zullen er flesjes bronwater verkocht worden.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2