WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gondelvaart en Avondmarkt
Loosdrecht, wo 20 augustus 2008

Komende zaterdag wordt de Gondelvaart en de Avondmarkt georganiseerd door de stichting SLOEP samen met de VVV en vele Loosdrechtse bedrijven.

De "Gondelvaart" (sinds 1974) en "Avondmarkt" worden als één evenement georganiseerd. De avond begint om 18.00 uur met de avondmarkt. De Oud-Loosdrechtsedijk wordt hiervoor in Oud-Loosdrecht voor een groot gedeelte voor verkeer afgesloten. Een aantal weilanden zullen ingericht worden als parkeergelegenheid. Er rijden pendelbussen om u vanaf het parkeerweiland (Oud Loosdrechtsedijk 98) naar Wetterwille en terug naar het centrum van Oud-Loosdrecht te brengen. Er worden meer parkeerlokaties ingericht. Let op de borden en volg de aanwijzingen van de organisatie a.u.b. op. Op de avondmarkt worden een groot aantal marktkramen ingericht.

Tevens zijn er diverse podia met live muziek. Onder het genot van een hapje en een drankje is het heerlijk vertoeven. De Gondelvaart start om 21.30 uur op de Vijfde Plas (bij De Strook). Het eindpunt is de Eerste Plas. Dit is de plas, die direct aan de zuidkant van de Oud-Loosdrechtsedijk ligt.

Kijken of Meevaren

Heeft u geen boot, dan kunt u dit schouwspel bij de start, vanaf de recreatiestrook aan de Vijfde Plas, of in de diverse jachthavens, tijdens het varen, zien. In Oud Loosdrecht wordt het parkeren door onze medewerkers begeleid.

Als u aan de wedstrijd voor verlichte en versierde vaartuigen wilt meedoen, dan kunt u zich inschrijven bij het VVV kantoor in Oud Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 198. Men ontvangt een nummer en het vaartuig wordt dan door de jury op versiering en/of verlichting en/of originaliteit beoordeeld.

De jury

Henk Schüller (Voorzitter jury) (directeur VVV Hollands-Midden)
Mieke Tenniglo (op persoonlijke titel)
Reinout Broos (Secretaris Plassenschap)
Fred Schot (zeilmaker te Loosdrecht)
Annemarie Tieben (manager commercial control TNT)
Gert Polman (coördinator Jury)

Gedetailleerde informatie over de Gondelvaart en de Avondmarkt vindt u op de website van de Stichting Sloep.

bron
St. Sloep
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien
18 gr.
windkr. 4