WIJDEMEERSE WEBKRANT
Doedom voor Dorpsplein
's-Graveland, za 29 september 2007

Mario Wouters van Doedom geeft steun aan het PvdA dorpsplein-initiatief en concludeert dat wethouder Neef voor een randweg is.

ingezonden berichten

Beste redactie

Ook wij van Doedom willen, in navolging van de heer Colijn, onze waardering laten blijken voor het dorpsplein-plan van de PvdA. Wij reageren omdat dit plan perfect past binnen onze doelstellingen. Onder andere verbetering van de leefomgeving en minder last van het verkeer. Als we de Wie Wat Waar goed gelezen hebben zal dat met dit plan gaan gebeuren. Ook wij als doedom zullen er bij zijn a.s. maandag. Succes en ga zo door.

Namens Doedom
Mario Wouters




Beste redactie

Regelmatig lezen wij de one-liner van wethouder Neef dat verkeer net water is. Het zoekt de weg van de minste weerstand. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Op één punt stopt deze redenatie bij de heer Neef. Namelijk als de wegen vol zijn. Water zou dan een nieuwe weg creëren. Als we de vergelijking doortrekken is de randweg een logisch gevolg. Wij gaan er voor het gemak van uit dat zolang de heer Neef deze one-liner blijft gebruiken hij het dus vanzelfsprekend vindt dat er een randweg komt.

Namens Doedom
Mario Wouters
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 2