WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwe CDA website
Wijdemeren, vr 28 september 2007

Het CDA Wijdemeren presenteert morgen haar vernieudw website. De site is aangepast aan de landelijke huisstijl van het CDA.

persbericht

CDA Wijdemeren

CDA Wijdemeren presenteert vernieuwde website

Tijdens de informele CDA-borrel op zaterdag 29 september vanaf 16.00 uur in het Wapen van Ankeveen, presenteert CDA Wijdemeren een geheel vernieuwde website. De lokale site is aangepast aan de nieuwe huisstijl van het landelijke CDA en maakt het ook eenvoudiger om de lokale, provinciale en landelijke standpunten van het CDA te bereiken. Door de aansluiting bij de landelijke website kunnen de mogelijkheden van internetcommunicatie met de achterban eenvoudiger worden uitgebreid. In de komende maanden zal dat verder gebeuren.

Ook voor lokale politieke partijen heeft een eigen actuele website een toenemende rol in de communicatie met de eigen leden en inwoners van de gemeente. Voorafgaande aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 heeft het CDA Wijdemeren daarom een nieuwe website gepresenteerd. Op de site van CDA Wijdemeren zijn sinds de start met grote regelmaat berichten geplaatst over de standpunten van het CDA. Met Polls en forums moest de discussie verder op gang komen, maar grote hoeveelheden spam gooide roet in het eten. Tijd dus om zaken aan het pakken want CDA Wijdemeren hecht groot belang aan actuele informatie en discussie via internet.

De aansluiting bij de landelijke site van het CDA biedt het CDA Wijdemeren de mogelijkheden om snel aan te sluiten op nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die nu vaak (financieel en menskracht) lastiger zijn voor lokale afdelingen. CDA Wijdemeren heeft goed gekeken naar de presentatie van andere politieke partijen in de eigen gemeente en de regio. Ook hieruit blijkt dat het zelfstandig onderhouden van een lokale politieke website niet eenvoudig is. In de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn slechts enkele lokale partijen die daar in slagen. Veelal zijn dit de partijen die aansluiten bij de landelijke site van hun partij. Met de nieuwe website wil het CDA Wijdemeren internet steeds nog meer inzetten voor de communicatie met de inwoners van Wijdemeren.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 5