WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vloot Abrona te water
Oud Loosdrecht , wo 26 september 2007

Afgelopen zomer is bij Abrona Robberse Eiland een kleine vloot ontstaan voor toeristen die graag een boottochtje willen maken over de plassen.

Als u iets meer van Abrona Robberse Eiland wilt zien, kijk dan naar de openingsvideo in het WWK videoarchief. Die opening was op 17 mei 2006.

ingezonden bericht

Vloot gaat te water

Afgelopen zomer is bij Abrona Robberse Eiland in Loosdrecht een kleine vloot ontstaan. Deze vloot is bedoeld voor toeristen en passanten die graag een boottochtje willen maken over de plassen.

Er zijn roeiboten en kano's te huur. Dankzij de hulp van diverse sponsoren kon deze vloot worden aangeschaft en is een grote wens in vervulling gegaan. Boten, financiële middelen en uitrusting zijn geschonken door particulieren, maar ook door bedrijven en ondernemers.

De volgende bedrijven hebben hulp geboden bij het realiseren van deze vloot: Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen, Trimaster Financial Training, Freetime Pleasure Boats, Makelaardij Van Gooische Huize en de Stichting Vrienden van Abrona. De boten worden op 28 september in het bijzijn van bewoners, medewerkers en sponsoren te water gelaten.

Abrona Robberse Eiland is een woon- en dagbestedingvoorziening waar mensen met een verstandelijke beperking werken in het eetcafé, de groenvoorziening en de verhuur en onderhoud van de boten. Met de komst van de eigen vloot is vooral dit laatste onderdeel flink uitgebreid.

U vindt Robberse Eiland aan de Oud Loosdrechtsedijk 234 in Loosdrecht. Het eetcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.robberseeiland.nl.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt, regen
13 gr.
windkr. 4