WIJDEMEERSE WEBKRANT
GGD Gecertificeerd
Wijdemeren, wo 12 september 2007

De GGD Gooi en Vechtstreek heeft zich als eerste GGD in Nederland gecertificeerd voor de afdeling Jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar.

persbericht

GGD Gooi & Vechtstreek als eerste in Nederland
HKZ-kwaliteitscertificaat Jeugdgezondheidszorg 0 - 19 jaar

Dinsdag 11 september heeft GGD Gooi & Vechtstreek zich als eerste GGD in Nederland gecertificeerd voor de afdeling Jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar.

Een certificaat is belangrijk om aan cliënten, publiek en samenwerkingspartners te tonen dat GGD Gooi & Vechtstreek voldoet aan de eisen die de Kwaliteitswet Zorginstellingen aan haar stelt. De kwaliteitseisen zijn opgesteld door de Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (SHKZ).


v.l.n.r. mevrouw A. Engelsman, mevrouw M. Dijkema, de heer D. Bijl.

'We gaan ons nu concentreren op de jaarlijks evaluaties van de werkprocessen onder het motto Continu verbeteren is voorop lopen in een race waarin de finish steeds verlegd wordt' , aldus mevrouw A. Engelsman , directeur GGD Gooi & Vechtstreek.

GGD Gooi & Vechtstreek is er trots op dat zij het certificaat HKZ Jeugdgezondheidszorg als eerste organisatie in Nederland heeft behaald voor de uitvoering van de gehele Jeugdgezondheidszorg 0-19 jaar.

Mevrouw A. Engelsman heeft dinsdag 11 september het certificaat officieel overhandigd aan de heer D. Bijl, gedelegeerde gezondheidszorg Gooi en Vechtstreek en burgemeester van de gemeente Wijdemeren.

De GGD werkt momenteel ook aan de certificering van de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR).

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 2