WIJDEMEERSE WEBKRANT
Geen bladen, geen folders
Kortenhoef, do 25 oktober 2007

Geen huis- aan huisbladen en geen folders in de bus. Dat blijkt op de A.N. van Pellecomhof in Kortenhoef het geval te zijn.

Misschien vraagt u (en de bezorger) zich af waar de Van Pellecomhof ligt. Dat is een klein zijstraatje van de Koninginneweg. In het verlengde ligt de Pieter van der Leelaan (de achterkant van het Antoniusterrein.)

ingezonden bericht

Hoe moeilijk kan het zijn om folders bezorgd te krijgen? Als je aan de A.N. van Pellecomhof in Kortenhoef woont wel erg moeilijk!

Mijn ouders zijn in juli van Bilthoven naar Kortenhoef verhuisd. Omdat ze graag op de hoogte gehouden willen worden van wat er allemaal in hun nieuwe woonplaats gebeurt, hebben ze de sticker "Nee geen reclame" van hun nieuwe
huis verwijderd. Maar na een paar weken blijkt, geen "Wie Wat Waar", geen "Triangel", geen "Gooi en Eembode" en geen folders! Dus maar eens een bezorger aanhouden, maar we zien helemaal geen bezorgers.

Na informeren bij de buren blijkt dat er maar mondjesmaat folders en kranten bezorgd worden. Toen we toch een bezorger te pakken kregen, vertelde hij dat dit eigenlijk niet zijn straat is...

Dus dan maar contact opnemen met de Gooi en Eembode en Netwerk VSP via de mail.

Maar er komt gewoon geen reactie.

Hoe moeilijk kan het nu zijn om op de hoogte gehouden te worden van de reclames bij de Super de Boer, Kruidvat, Blokker e.d.?? Als je aan de Van Pellecomhof in Kortenhoef woont blijkbaar onmogelijk?

Groet,

Petra van der Laan-Minjon
Zuidsingel
Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 2