WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwbouw Sportvelden NdB
Nederhorst den Berg , di 9 oktober 2007

Op 24 oktober houdt de gemeente een inloopavond over de bouwplannen op de sportvelden bij Nederhorst den Berg.

Lees hier het verslag van de commissievergadering op 3 oktober.

website gemeente Wijdemeren

Overmeer-Zuid, Nederhorst den Berg

In 2005 bleek uit een haalbaarheidsonderzoek dat de gemeente in het gebied van de Sportvelden Overmeer-Zuid in Nederhorst den Berg woningbouw kan realiseren.

In de nazomer van 2007 heeft de gemeente een concept stedenbouwkundige visie voor het gebied opgesteld. In die visie worden de kaders en uitgangspunten voor het gebied bepaald. Op woensdag 24 oktober vanaf 19.30 uur is er in "De Herberg" aan de Vreelandseweg 1 een inloopavond over deze plannen. U bent van harte welkom!

Een belangrijk onderdeel van het plan is het verplaatsen van de voetbalvelden binnen het plangebied. In de concept stedenbouwkundige visie staan een aantal modellen die nog nader uitgewerkt worden. Tijdens de inloopavond zal de gemeente haar plannen voor het gebied tonen. Medewerkers van de gemeente en een afvaardiging van het college zijn aanwezig om uw op- en aanmerkingen te noteren en uw vragen te beantwoorden.

Contact met de projectleider?

Wilt u meer informatie over dit plan? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider, dhr. E. Blok, telefoon (035) 65 59 421 (op dinsdag en vrijdag). Een e-mail stuurt u naar e.blok at wijdemeren.nl.

bron
gem. Wdm
foto
Google Earth
auteur
gem. Wdm
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 2