WIJDEMEERSE WEBKRANT
Onderzoek Sport
Wijdemeren, di 20 november 2007

Zestig studenten van de Johan Cruyff Universiteit zwermen vanaf gisteren uit over Wijdemeren voor een onderzoek naar sport.

Ab Krook, Daaf Pos, Godewijn Aldershoff en Joop Alberda legden contact met de Johan Cruyff Universiteit (JCU). Zestig studenten van de JCU voeren op dit moment een onderzoek uit naar de richting die de sport in Wijdemeren uit moet. Bij dat onderzoek zullen met alle verenigingsbesturen, sporters en vrijwilligers gesprekken gevoerd worden, om de problemen en wensen in kaart te brengen.

Van start

De studenten zijn inmiddels enthousiast aan de slag met de opdracht. Vanaf gisteren zijn de studenten in de gemeente Wijdemeren op pad om informatie te verzamelen. De vijf dorpen en zoveel mogelijk verenigingen uit de gemeente Wijdemeren zijn verspreid over de verschillende studententeams, zodat verenigingen en dorpen de mogelijkheid krijgen hun mening te geven. De studenten nemen enquêtes af onder inwoners en verenigingsleden en voeren interviews met bestuursleden van verenigingen.

Uitkomst in januari

In december ronden de teams hun onderzoeken af en worden de rapporten beoordeeld. Eind januari zullen de studenten de uitkomsten aan de initiatiefnemers en de gemeente aanbieden.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 4