WIJDEMEERSE WEBKRANT
Eureka!
Wijdemeren, di 13 november 2007

René Voigt (DBW) heeft een slim plan bedacht. Hij gaat in de raad het tegenovergestelde beweren van wat hij vindt om de VVD aan zijn zijde te krijgen.

ingezonden bericht

Joep Frijdal schrijft: "Zoals van mij verwacht mag worden deel ik de mening van René Voigt in het algemeen niet." Dat is een vreemde uitspraak die veel vragen oproept.

Wie verwacht van hem dat hij het niet met mij eens is? Aan wie moet hij verantwoorden dat hij het deze keer "volmondig met mij eens is"? Is het soms een uitgangspunt dat hij zichzelf heeft opgelegd (waar Voigt mee komt daar ben ik het bij voorbaat niet mee eens)?

Als dat laatste het geval is, heeft het geen enkele zin om met elkaar in debat te gaan. Er zijn overigens heel veel punten waar we het gewoon wel over eens zijn.

Trouwens, het is best handig om te weten dat Frijdal er zo over denkt, want dan ga ik in het vervolg, om de VVD aan mijn zijde te krijgen, het tegendeel beweren van wat ik vind; daar is Frijdal het dan (zoals van hem wordt verwacht) niet mee eens en dat betekent dus dat hij vindt wat ik eigenlijk vind. En dan heb ik 'm mooi te pakken. ;-) 

René Voigt
Fractievoorzitter DBW

Wel moet René Voigt nog een list verzinnen om altijd na de VVD te stemmen, om dan onverhoeds toch met die partij mee te kunnen stemmen. Anders gaat het nog mis...

En hoe moet het met de bijval voor de pers? Nooit meer van beide een compliment? Of past Voigt dan ook de list toe?

red.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2