WIJDEMEERSE WEBKRANT
Start bouw Venenburg
Nederhorst den Berg , di 6 november 2007

Donderdagmiddag wordt de eerste funderingsbalk gelegd voor de woningen in het nieuwbouwwijkje Venenburg in Nederhorst.

persbericht
Slokker Vastgoed

Wethouders plaatsen fundering voor Venenburg
Start bouw van 42 woningen in Nederhorst den Berg

Donderdagmiddag 8 november om 16.00 uur zullen Wim Neef en Lia Moote, wethouders van de gemeente Wijdemeren, de eerste funderingsbalk plaatsen voor de 42 woningen van project Venenburg in Nederhorst den Berg.

De handeling vormt het officiële startsein van de bouwwerkzaamheden. Dit wordt gevierd met alle personen die bijdragen aan de totstandkoming van de woningen en met de toekomstige bewoners.

Aan de rand van Nederhorst den Berg realiseert Slokker Vastgoed in samenwerking met de gemeente Wijdemeren en Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken deze nieuwe wijk. Op een prachtig punt aan de oeverlanden van de Spiegelplas en aangrenzende weilanden komen 42 woningen, waarvan achttien - reeds verkochte - koopwoningen. Naast de moderne uitstraling en hoogwaardige afwerking krijgen de woningen ook klassieke elementen die het project extra cachet geven.

De 24 huurappartementen, verdeeld over vijf bouwblokjes, zijn geheel in de stijl van de koopwoningen in dit plan. In het voorjaar van 2008 zal Gooi en Omstreken, door middel van een advertentie, woningzoekenden attenderen op de start van de verhuur. Voor de eerste verhuur geldt ook dat de inwoners van Wijdemeren als eerste in aanmerking komen. De huurprijs is nog niet bekend maar zal ruim onder € 495 per maand liggen.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 5