WIJDEMEERSE WEBKRANT
Varen op het Naardermeer
's-Graveland, zo 18 maart 2007

Op zondag 8 april (1e paasdag) en maandag 9 april (2e paasdag) kunt u met een vaarexcursie van Natuurmonumenten op het Naardermeer.

persbericht

Met Pasen varen op het Naardermeer

Het Naardermeer is het eerste gebied waarover Natuurmonumenten zich ontfermde. Op zondag 8 april (1e paasdag) en maandag 9 april (2e paasdag) kunt u van 13.30 tot 16.30 uur mee met een vaarexcursie op het Naardermeer.

Na Pasen kunt u tot eind juli op vrijdag, zaterdag, zondag en de meeste feestdagen mee met deze excursie. U brengt een bezoek aan de vogelobservatiehut bij de aalscholverkolonie. Voor leden van Natuurmonumenten kost de aalscholverexcursie € 8,- (niet-leden € 12,- en kinderen t/m 12 jaar € 4,-).

Het Avontuur

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar organiseert Natuurmonumenten ‘Het Avontuur’. In het Naardermeer wonen Meermensen. Zij wonen en werken hier en zorgen goed voor de planten en dieren in dit mooie natuurgebied. Een van deze Meermensen is JvdK. Hij nodigt kinderen en hun ouders uit voor een Avontuur op het Meer. Door mee te varen en experimentjes te doen kunnen deelnemers de titel ‘Meermens’ verdienen. Het Avontuur vindt plaats op 21, 25 en 28 april. In mei en juni zijn er ook excursies. Het Avontuur kost per kind € 6,-. Volwassenen betalen € 12,- (leden Natuurmonumenten € 8,-).

Reserveren

U dient te reserveren bij de ledenservice van Natuurmonumenten, tel. (035) 655 99 55 of via www.natuurmonumenten.nl. Het vertrekpunt van de excursie is bij De Visserij, Meerkade 2, Muiderberg. Voor informatie over groepsexcursies kunt u ook terecht bij de ledenservice.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

bron
persbericht
foto
Nat.Mon.
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
Hagelbuien
7 gr.
windkr. 7