WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rotonde in Collegeprogramma
Kortenhoef, do 19 juli 2007

René Voigt (DBW) is verbaasd over de verbazing over de aanleg van een rotonde in de N201. De rotonde wordt zelfs genoemd in het collegeprogramma.

ingezonden bericht

Ik snap niet waar de verbazing vandaan komt over de aanleg van een rotonde op de N201. In het collegeprogramma 2006-2010 staat namelijk het volgende:

"Bij de provincie Noord-Holland zijn plannen in voorbereiding voor de aanleg van rotondes op de N201 (Gabriëlweg) en de N236 (Hollands End). Wij verwachten dat in de eerste helft van 2007 wordt gestart met de uitvoering van de rotonde N201. Voor de N236 is nog geen uitvoeringsplanning bekend. Hiertoe dienen nog de nodige procedures te worden doorlopen."

René Voigt
Fractievoorzitter DBW

Naschrift van de redactie.

Aardig dat een lid van de oppositie citeert uit het collegeprogramma. Dank, dat daar op gewezen wordt.

Onze verbazing sloeg op het feit dat er noch in de pers, noch in persberichten van de gemeente, noch in de raad de afgelopen jaren over de rotonde is gesproken. Er zal wellicht inderdaad gelobbyd zijn, maar dan in de vorm van stille diplomatie.

Hoe dan ook. Voor de WWK-redactie en voor enkele aanwezigen op de VVD-verkeersavond kwam de aanleg van de rotonde uit de lucht vallen. Even niet opgelet misschien...

Redactie WWK

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 2