WIJDEMEERSE WEBKRANT
Twijfel aan Belgische Prof
Wijdemeren, ma 2 juli 2007

Mario Wouters las de column van Putter over de Belgische oplossing voor het verkeer. Reden voor hem om te reageren.

ingezonden bericht

Het plasje van Putter

Op 21 juni las ik op de WWK dat putter DBL vergat. Op 1 juli lees ik dat Putter niet opgelet heeft en het CDA vergeten is. Eerder heeft hij twee uitnodigingen, om met mij in discussie te gaan over de randweg, genegeerd.

Nu begin ik echter te twijfelen. Heeft hij die ook niet gewoon vergeten? En is er dan iets vreselijks aan de hand met Putter? Of komen er misschien ongezonde gassen uit de poldergrond die hij 's morgens door het open slaapkamerraam staat te inhaleren. Wellicht gassen waardoor hij dingen ziet die wij niet zien? Zou héééél goed kunnen. (als oplossing kunnen we desnoods een stukje van de polder asfalteren. Scheelt toch)

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij af en toe wat anders opsnuift. Vergis je niet. Het halen van een deadline voor de WWK vraagt een topprestatie en geeft een hoop stress. Dan kun je natuurlijk door de polder gaan rennen maar dát zie ik Putter niet doen.

Dan is het makkelijker een Belgische professor te raadplegen. In de sportwereld zijn ze ook zeer geliefd. Wel een beetje oppassen want ze nemen het niet zo nauw met de hoeveelheden. Het is gauw een 'onsje meer' bij onze zuiderburen. De hoogste tijd dus om het plasje van Putter eens grondig te onderzoeken. Zeker gezien de laatste WWK-bijdrage 'de Citroen' van Putter.

Vriendelijke groet,

Namens doedom.com
Mario Wouters

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
22 gr.
windkr. 2