WIJDEMEERSE WEBKRANT
Putter heeft niet Opgelet
Wijdemeren, zo 1 juli 2007

CDA-raadslid Esther Luijer las de column van Putter over stille armoede. Het CDA is al een tijd bezig met stille armoede laat zij hem weten.

ingezonden bericht

CDA Wijdemeren

Is Putter al wel uit zijn winterslaap???

Bijzonder verrast waren wij na het lezen van de laatste column van Putter over de stille armoede.

Wat is er gebeurd? Is hij op vakantie geweest? Heeft hij de afgelopen weken de WWW/de Brug/ de Gooi en Eembode/ De Gooi en Eemlander en/of de WWK niet gelezen? Hoort hij niets meer uit de commissievergaderingen terug?

Dat Putter niet altijd even goed geïnformeerd is en dingen op zijn eigen manier ziet, was ons al bekend. Dat hij dat ongenuanceerd van zich af schrijft ook.

Maar nu blijkt hij zelfs informatie gemist te hebben.

Daarom, beste Putter, helpen wij je even om het informatiegat te dichten.

Het CDA is zeer druk bezig met de aanpak van stille armoede. Dat is een zéér tijdrovende klus. Veel verschillende gesprekken met verschillende instanties en instellingen, veel documentatie lezen en vooral veel mensen spreken.

Maar het is onze inspanning meer dan waard!

Hierdoor krijgen we zicht op de omvang van stille armoede in Wijdemeren. En belangrijker nog: samen met betrokkenen komen we tot ideeën en oplossingen om de armoede langzaam maar zeker op te lossen in onze gemeente. Op 24 oktober organiseert het CDA een avond om alle betrokken partijen bij elkaar te brengen en om zo kennis, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Het CDA toont dus initiatief en haar sociale gezicht!

En Dorpsbelangen Wijdemeren: de partij van Putter zelf???? Het blijft stil.....

In de afgelopen commissievergadering heeft het CDA het eerste idee aangedragen om te zorgen dat alle mogelijkheden voor hulp benut gaan worden..en het bleef stil aan de overkant..

Dus Putter: open je ogen, wordt wakker en let op wat er om je heen gebeurt. De Wijdemeerse politici nemen hun verantwoordelijkheid en gaan dit probleem niet uit de weg. Dat geldt in ieder geval voor die van het CDA.

Met vriendelijke groet,
Namens het CDA

Esther Luijer

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
22 gr.
windkr. 2