WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ten Herkel Beachvolley
Loosdrecht, zo 1 juli 2007

Vorig weekeind werd het Ten Herkel Beachtoernooi 2007 gehouden. Het weer leek spelbreker te worden, maar dat viel gelukkig mee.

persbericht

Weergoden succesvol TenHerkelbeachtoernooi opnieuw goed gezind!!!!

Ondanks de wat magere weerberichten in de voorafgaande week kon het TenHerkelBeachtoernooi in Loosdrecht gewoon doorgaan.

Zon, strand, gezelligheid en sport bleken opnieuw een geweldige formule waar veel animo voor is en blijft. Op de beide sportdagen samen zijn zo'n 300 recreatieve sporters in alle leeftijden op 150 kuub zand aan de slag geweest onder goedkeurend oog van ontzettend veel publiek.

Dit voor de 23 e keer door de Loosdrechtse volleybalclub LoVoC georganiseerde strand- toernooi startte op de vrijdagavond voor het eerst met een badmintonvariant die enorm bleek aan te slaan. Na een wat vertraagde start door een regenbuitje werd onder prima omstandigheden dit badmintonbeachtoernooi afgewerkt met als winnaar de Kneuzen.

Deze eerste afslag van het badmintontoernooi op zand zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

De volgende dag startte maar liefst 42 beachvolleybalteams met hun toernooi. De vele teams van vriendengroepen, straten, verenigingen, bedrijven en scholen maakten er weer een heftige en vooral ook sportieve strijd van. Slechts een paar bescheiden regenbuitjes, dit gelukkig in tegenspraak met de aanvankelijke weersvoorspellingen, mochten de pret niet drukken. Sterker nog de zon behield gelukkig de overhand en onder die prachtige omstandigheden vonden dan ook de spannende finales plaats met als winnaar de Survivors die voor de tweede keer op rij in de recreatieklasse beslag wisten te leggen op de felbegeerde TenHerkelwisselbeker. In de wedstrijdrecreatieklasse bleek het team van HenE architecten terug van weg geweest en sleepte op setgemiddelde de eerste prijs binnen.

Na een geweldig muzikaal optreden door Johan Kettenburg , mocht de jarige sportwethouder Nelleke Schenkan aan de slag. Ze wist op een prima wijze de teams en organisatie in het zonnetje te zetten en gaf aan ontzettend trots te zijn dat dit inmiddels traditioneel Loosdrecht evenement weer zo'n succes was. Kortom volgend jaar weer!!!!

Uitslagen

Einduitslag Recreantenpool
1
Survivors (2de keer)
17
Thundernerds
2
Gevellopers
18
De Zwevers
3
Polydor
19
Kweenie
4
Wim'sWagen
20
C-Squad
5
Dekker Natuursteen
21
Shut and Play
6
Wie niet waagt
22
SVM
7
Victoria
23
Stucare
8
Zoek de Vliet
24
Linde 2
9
Apollo
25
Terpies
10
Appeltje,Eitje
26
Krolabi
11
BeachBoys
27
TZN
12
BeachBabes
28
Koelinkies & Co
13
Paletti
29
Traumateam
14
Boenties
30
Reddertjes 2
15
The Family
31
Linde 1
16
De Lappers
32
Reddertjes 1
Einduitslag Wedstrijdpool
1
H en E (al 3x gewonnen, vorig jaar niet)
2
Lepelaars 1
3
JIM
4
Vuurvreters
5
Bakker Mur
6
Naamloos
7
Lepelaars 2
8
P vd V
9
Leeuwenhoekers
10
Wijdemeren Bouw
Einduitslag Badminton 2007
1
De Kneuzen
9
Traumateam
2
Snoekduikers
10
2 Kleuren in 'n Potti
3
Koos en Co
11
BuntCorbijn
4
Nehpla
12
Jut + Jul
5
Utregs Glorie
13
2 Tosti's
6
Duo Penotti
14
Beertjes
7
Tisot
15
Biertjes
8
Pumps
16
Baars

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buiig
22 gr.
windkr. 2