WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gooise Operette
Wijdemeren, do 13 december 2007

Na zeer succesvolle opvoeringen van Der Bettelstudent is de 'Gooise Operette' weer klaar voor haar volgende operetteproductie eind oktober 2008.

persbericht

Gooise Operette zoekt Rovers en Bandieten

Na zeer succesvolle opvoeringen van Der Bettelstudent is de 'Gooise Operette' weer klaar voor haar volgende operetteproductie eind oktober 2008.

Tegen de achtergrond van een geromantiseerde maffiasfeer rond het jaar 1900 staat de productie " De Bandieten" (Originele titel: Les Brigands) van Jacques Offenbach op het programma. Een vrolijk spektakelstuk vol intriges en verrassende verwikkelingen met stoere én romantische maffioso, waarbij bassen, baritons en tenoren natuurlijk onontbeerlijk zijn! Dus heren . kom zo spoedig mogelijk eens vrijblijvend langs op een repetitie!  Dames zijn overigens ook van harte welkom om het nu 50 leden tellende gezelschap nog wat te versterken.

Interesse? Wil je ook die podiumkick voelen? Wil je zingen en acteren tegelijk?

Test dan je theatertalent bij de 'Gooise Operette'!. Het enige professioneel werkende operette amateur-gezelschap dat deze regio rijk is.

De producties van de 'Gooise Operette' worden jaarlijks uitgevoerd in Theater Het Spant!, met begeleidingsorkest, professionele theaterdecors, theaterkostuums, grime en pruikwerk. Daarnaast worden jaarlijks gemiddeld 5 gevarieerde operetteconcerten gegeven in de regio.

Repetities vinden plaats op woensdagavonden in Huizen van 20.00 tot 22.30 uur.

Voor meer informatie: www.gooiseoperette.com of bel: 036-5297631 / 06-21867338

Je bent van harte welkom!

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
4 gr.
windkr. 2