WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kleedkamer nog Onduidelijk
's-Graveland, di 11 december 2007

Gisteren was er een ingelaste commissievergadering met één agendapunt. De kleedkamer van de SV 's-Graveland. Duidelijkheid kwam er niet.

In de G&E staat een verslag onder de kop "Kleedkamergedoe 's-Graveland". Het laatste college van 's-Graveland had op de laatste raadsvergadering (21 december 2001) voor de herindeling een besluit willen nemen over geld voor de nieuwbouw van de kleedruimte van de SV 's-Graveland. Dat ging mis, want het punt stond niet op de agenda. Nu, zes jaar later, wordt er nog altijd gesproken over de nieuwbouw van de kleedruimte.

In de commissie Maatschappelijke Zaken stond het onderwerp onlangs ook al op de agenda. Omdat men er wel snel over wil besluiten, in de raad van komende donderdag, maar men er toen niet uit kwam, werd er gisteren een extra commissievergadering aan gewijd.

De vereniging denkt dat er 445.000 euro nodig is voor de bouw van een degelijk en duurzaam onderkomen. De gemeente denkt dat met prefabbouw en een kleine drie ton ook een prima resultaat bereikt kan worden.

De club heeft 450 leden die uit de oude kleedkamers barsten. Koen Janmaat noemde het een martelgang voor de vrijwilligers. Ook vindt hij dat de SV 's-Graveland recht heeft op net zo'n goede accomodatie als de SV Loosdrecht. Bij de commissie, behalve bij DBW, vond hij niet erg veel gehoor.

Het werd extra rommelig omdat de benodigde detailinformatie voor het debat pas dezelfde middag bekend was geworden. Voor wethouder Wim Lorjé was dat aanleiding om voor komende donderdag alsnog met een goed onderbouwd financiëel voorstel te komen.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
6 gr.
windkr. 2